Proefmaand gratis inschrijven

Hoe werkt het?

Een proefmaand online coaching of personal training voor jonge mannen!

Een hele maand de tijd om het te ervaren en te proberen? Ja en daarna beslis je of je lid wilt worden en welk abonnement bij jou past.

Weer doelgericht trainen en niet onnodig tijd verspild aan ouderwetse methodes. Ik geef je de tools om jouw doel te bereiken zonder een crashdieet, saaie weekenden, 7x per week sporten of geen motivatie te hebben.

Wil je graag aan je fysiek werken maar weet je niet waar je moet beginnen? Denk je dat je er alles aan doet maar wil het niet werken? Heb je een stok achter de deur nodig? Dan kan ik jou zeker helpen! Via de link hieronder kun je een intakegesprek aanvragen en je aanmelden voor de proefmaand.

Je krijgt in de proefmaand online coaching 4 coaching calls (1 per week), toegang tot de app, een voedingsschema en een trainingsschema.Je krijgt in de proefmaand personal training 4 trainingen (1 per week) bij Sporting de Rijp, toegang tot de app en een trainingsschema.

Meld je aan voor een gratis strategiesessie en beslis na de strategiesessie of je gebruik wilt maken van de proefmaand online coaching voor maar €47,- of proefmaand personal training voor €76,-